General chit-chat here..
zohoha26
Newb
 
Posts: 5
Joined: Fri Jun 09, 2017 4:04 am

Arsenal är världens fotboll jättar Barcelona tröja barn

by zohoha26 Fri Jun 09, 2017 4:32 am

I den här säsongen har Arsenal vunnit FA-cupen, men detta mästerskap guldhalt är för låg, Real Madrid tröja barn kan inte tillfredsställa aptiten av Gunners fans. Mer chockerande är att Arsenal och Arsene Wenger förnyas också i två år, vilket verkar vara beväpnad ingen ambition manifesteras i många medier. Den nuvarande pessimismen Arsenal expanderade också att sponsra honom. Enligt brittiska medier, "Daily Mail" visas den aktuella Arsenal bröst reklam sponsorer Emirates har rutiner har inte för avsikt att underteckna ett kontrakt med pistolen.

Sedan 2004 har Arsenal varit manchester united tröja bröstet reklam sponsorer Emirates, och företaget är titelsponsor för Arsenal Stadium. Arsenals Emirates Stadium namnge kontrakt för tidsfristen 2028, medan bröstet reklam kontrakt men kommer att sluta i 2019.

Även i många år, men enligt "Daily Mail" visas Emirates 30 miljoner pounds per år för att komma upp med Arsenal har varit mindre intresserade av bröstet sponsor har flygbolaget också beslutat att inte förnya bröstet Image reklam och sponsring beväpnade män kontrakt. Det är självklart, Arsenal är världens fotboll jättar, bröstet reklam för bolagets publicitet har en god effekt.

Men detta kan vara relaterat till en brist på mästare tung turnering Arsenal under de senaste tio åren har vi minskat överklagandet av en bra relation. Arsenal sedan säsongen 2003-2004, har aldrig vunnit någon turnering tungviktsmästare och på transfermarknaden, Arsenal har stora mängder kontanter och sällan köpa stjärnspelare, medan Wenger har inte kunnat leda Barcelona tröja barn Assen när nöjd Dessutom klubbnivå men inte visade sidan av ambition, men Wenger att förnya i två år.

Allt detta gör rykte internationell fotboll på Arsenal har påverkats, och det kommer sannolikt att vara anledning att inte förnya Emirates bröstet reklam kontrakt med Gunners. Det är värt att nämna att även om den nuvarande nivån på kommersiell drift av engelsk fotboll är mycket hög, men England landslaget, gjorde Tottenham nya arenan inte hitta sponsorer.

Vill du köpa en? Välkommen till Chelsea tröja barn vår butik http://www.fotbolltrojor.se. Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja .
Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest