General chit-chat here..
fotbollstrjemi
Newb
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 05, 2018 2:56 am

positiva framsidan till revbenen Brasilien tröja NEYMAR JR

by fotbollstrjemi Fri Jan 05, 2018 2:58 am

Han gick med i Arsenal vid 9 års ålder och spelade Premiership Brasilien tröja NEYMAR JR debut på mindre än 17 år och bröt rekordet för den yngsta spelaren någonsin att stanna kvar i den engelska Premier League med Little Law. Weier Sheer Genghi Miao röd gunman Ungdomsträning, har placerats höga förhoppningar från debuten. Under premiärministerns majorspelare, årets PFA-spelare och MVP i Arsenalsäsongen blev Wilshere lagets renässans och det nya hoppet om att den brittiska fotbollen stod upp efter att han lämnade klubben.


Men ofta skador och svårigheten att röka missbruk han stött på i den efterföljande utvecklingen flaskhalsen. Under 14-15 och 15-16 årstider spelade han uteslutande i ligan för 17 matcher och blev så småningom chartrad till Bournemouth, den främsta rookie. Efter att ha upplevt Bournemouths uthyrningserfarenhet fann Wilhelm äntligen sig vilande igen, och han behövde komma ikapp med de höga förhoppningar han hade så snart som möjligt.

Slutet av hyreskontraktet tillbaka till Arsenal, är inte längre en mittfältare, han måste bevisa sig i den ständiga rotationen. Victory over Everton debut battle 14 minuter debut hjälper, gjorde Europeiska unionen Cup massakern Borisov en överföring prestanda för att slutföra inlösen, hans prestation Wenger tittade i ögonen, och i Premier League Nytt år schema mot West Ham , Newcastle och Liverpool vann på varandra följande startar.

Ingenting går att jämföra med värdet av deras mål, och Wilsheres sista Premier League-mål går tillbaka till första världskriget mot den 24 maj 2015, 955 dagar från och med nu.

I kväll gjorde Wilshere återigen målet Image i Premiership, motståndaren eller Chelseas senaste prestation. Arsenal bröt slutligen dödläget i Sverige IBRAHIMOVIC tröja 63: e sekunden av andra halvlek när Wilshere slog bollen i straffområdet och nådde till vänster till vänster.

Även om det här målet har en viss lycka, sträckte Moratta sin fot i bollens bana och böjde Brasilien tröja sig för att få Wilshere att få en chans att spränga. Men med utgångspunkt från hela den offensiva operationen är Arsenals samarbete i avsaknad av ett centreringscenter, men det är bra att bära genom Chelseas låga Ezekiel Elliott Tröjor kedja.

Ozil boll håller bollen till vänster, Chelsea i låg defensiv situation upp till 8 personer i fallet med neutral, Halling skråplugg direkt ombi motståndaren ta tag i defensiv linje så att den positiva framsidan till revbenen Neutral Wilshere får två offensiva möjligheter. Detta underbara pass är precis den magnifika Arsenal förlitar sig på överlevnadens överlevnad, och Wilhelms eldbrist är också den perfekta offensiva operationen som drog den perfekta änden.

Hela vägen genom bergen har fötterna rest över hela världen och Nord, Wilshere år i expeditionen, återigen befann sig i hans hem. 67 gånger publiken passerade spelet och framgångsgraden på 85%, ett hot för att passera, två extraordinära framgångar, detta är Wellscheel kompetent i kontroll och bra på att markera showen.

Stark dialog med målet att bevisa sig, hoppas Wilshere inte kan ta Shaohua för att komma ikapp med den som hade stora förhoppningar.

Vill du köpa en? Välkommen till vår butik http://www.fotbolltrojor.se. Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja.
Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest